2 Ağustos 2011 Salı

10 gün kala gelişmeler

Tam olarak 10 gün evet! Geri sayım tek hanelere düşmek üzereyken aslında benim için hala bir çok soru işareti var. Mesela en önemli iki şey interrail bileti ve çanta! Henüz ikisini de almadım :) Geniş bi adam gibi gözükebilirim ama değilim aslında ya. :D Her neyse çantayı iki gün içinde (ve diğer eksikleri tabi bel çantası, asma kilit, ilaçlar vs.) iki üç gün içinde almayı düşünüyorum.

İnterrail bilet kısmı ise biraz mecburiyetten aslında bu kadar bekledi. 12 Ağustos'ta İstanbul'dan kalkan uçağım ve benim de Ankara'da ikamet etmem nedeniyle ancak 11'i gibi gidip interrail biletini alıp, bir gün İstanbul'da bulabilirsem eşte, dostta veya kimseyi bulamazsam havaalanında geçirip 12 Ağustos saat 12:05'te Roma'ya doğru yol alma planları içindeyim.

Her işimizi olduğu gibi bu işleri de son güne bıraktık ama sonuçta çözülmeyecek problemler değil. İlk 3 günümü yalnız geçirecek olmamın heyecanı, "ne yapıcam edicem? başarabilicek miyim?" gibi sorular ardından gelen "neden başaramayasın herkes yapıyor!" gibi gaz verici yanıtlarla son günlerime giriyorum. Son hazırlıklar, planlar, ince detayları düşünmek istiyorum ama bir yandan da interrail ruhuna aykırı diye akışına bırakmak istiyorum. Gitmeden önceki son yazılarım bunlar. Muhtemelen yola çıkmadan bir kaç gün önce son bir yazı daha yazarım o ana kadar olan masraflar hakkında, hadi bakalım az kaldı az. :)